Over ons

Wasbeheer is uw partner op het gebied van de exploitatie van duurzame en gebruiksvriendelijke self-service wasserettes.

Zorgeloos een professionele self-service wasserette binnen uw appartementen- complex.

In 2018 is Wasbeheer opgericht met het doel om migranten- en studentenhotels, appartement eigenaren en complex beheerders te ontzorgen met een gebruiksvriendelijke self-service wasserette voor haar gasten en bewoners. De bewoner betaalt een vooraf afgesproken was- en droogprijs voor iedere was- en droogbeurt aan Wasbeheer.

Hierdoor heeft u als organisatie geen werk meer met: aankopen van was- en droog apparatuur, service, onderhoud, betalingen, klachten en automatische zeepdosering van wasmiddel.

Direct contact opnemen

Een all-in formule: zorgeloos, innovatief en gebruiksvriendelijk.

Wasbeheer heeft een all-in formule opgezet waarbij uw studenten, bewoners of gasten apart kunnen betalen voor iedere was- en/of droogbeurt. Doormiddel van slim ‘cashless’ betaalsysteem kunnen zij dit betalen doormiddel van een contactloze betaling of een applicatie (Apple of Android) waarmee men een online portemonnee kan opwaarderen. Door het automatisch doseren van ecologische wasmiddelen hoeft de student of bewoner geen wasmiddel mee te nemen. Met de inzet van professionele wasmachines en wasdrogers is de was al binnen twee uur schoon en droog.